1
7:00 - 7:45
2
7:50 - 8:35
3
8:40 - 9:25
4
9:35 - 10:20
5
10:40 - 11:25
6
11:35 - 12:20
7
12:30 - 13:15
8
13:20 - 14:05
9
14:10 - 14:55
10
15:00 - 15:45
po
2A8 celá
120
Bi
6A8 celá
115
Ch
3B8 celá
224
Ch
2A4 celá
139
Bi
3A8 celá
213
Bi
DpřA
DpřA
DpřA
DpřA
Suplovací pohotovost
Poh
út
2A8 Sk1
113
L: SP
2A8 Sk2
113
S: SP
2B8 Sk1
113
L: SP
2B8 Sk2
113
S: SP
5B8 celá
318
Bi
DpřA
DpřA
DpřA
st
5B8 Sk2
211
L: Bi
5B8 Sk1
211
S: Bi
5B8 Sk2
211
L: Bi
5B8 Sk1
211
S: Bi
2A4 celá
213
Bi
6A8 celá
304
Ch
3B8 celá
115
Ch
3A8 celá
317
Bi
DpřA
čt
2A4 celá
139
Bi
2A8 celá
213
Bi
6A8 celá
304
Ch
Dozor v jídelně - druhý
DJ2
pá
6A8 Sk1
113
L: Ch
6A8 Sk2
113
S: Ch
6A8 Sk1
113
L: Ch
6A8 Sk2
113
S: Ch
5B8 celá
213
Bi
2A8 celá
115
Ch