1
7:00 - 7:45
2
7:50 - 8:35
3
8:40 - 9:25
4
9:35 - 10:20
5
10:40 - 11:25
6
11:35 - 12:20
7
12:30 - 13:15
8
13:20 - 14:05
9
14:10 - 14:55
10
15:00 - 15:45
po
3B8 Sk2
224
Aj
5B8 Sk1
230
Aj
3A4 Šj
324
Šj
6A8 Šj2
6B8 Šj2
6B8 Šj2
329
Šj
D1pE
D1pE
Suplovací pohotovost
Poh
út
3A4 CZ2A
317
PCZ
3A4 CZ2A
317
PCZ
6A8 Šj2
6B8 Šj2
6B8 Šj2
230
Šj
3A4 Šj
324
Šj
5B8 Sk1
230
Aj
3B8 Sk1
224
Aj
D1pE
D1pE
st
3B8 Sk2
309
Aj
3B8 Sk1
329
Aj
5B8 Sk1
318
Aj
4A4 SAjB
8A8 SAjB
8A8 SAjB
216
Saj
4A4 SAjB
8A8 SAjB
8A8 SAjB
216
Saj
D1pE
D1pE
čt
3B8 Sk1
230
Aj
6A8 Šj2
6B8 Šj2
6B8 Šj2
230
Šj
3B8 Sk2
230
Aj
Dozor v jídelně - první
DJ1
pá
5B8 Sk1
318
Aj
3A4 Šj
328
Šj
3B8 Sk1
224
Aj
3B8 Sk2
230
Aj
D1pE
D1pE